Træning

Formålet med Team Up Med Din Hunds træning, er at vi ønsker at dele vores erfaring med mental træning og generel træning af hunde.

Hvordan foregår træningen hos os?

Baseret på positiv forstærkning og adfærdsforståelse

Igennem indlæringspsykologien og træning baseret på positiv forstærkning og adfærdsforståelse, vil vi vise dig en måde at træne din hund på, således I opnår en samhørighed, hvor det bare er jer to sammen. Målet er ikke lydighedsprøver eller konkurrencer, men elementer til dagligdagen for at hunden er i balance i jeres familie og I ser hinanden som et team.

Elementerne som vi kommer omkring vil, udover at gavne jeres relation til hinanden, give dig en forståelse af netop din hund. Vi vil stræbe efter at give dig de redskaber du kan bruge til fremme af jeres samarbejde, men da ingen hunde er ens vil der også være elementer, der virker bedre end andre på din hund. Derudover vil du opleve at træningen også vil øge din hunds selvværd, selvtillid og den vil få fremmet sin nysgerrige side og sit fokus på dig.

STRESS KURSUS START EFTERÅR 2021

31. oktober & 28. november & 9. januar

Program
31. oktober kl 12.00. 1. gang mødes vi til teori om stress, hvor der vil være et oplæg om stress og adfærd, deltagere fortæller om deres hund og udfordringer og dette foregår uden hund. Alt efter problematikken vil der være hjemmeopgaver til hver hundeejer. Varighed: 1,5 time

28. november kl 10.00 2. gang mødes vi med hunde på træningspladsen og vil arbejde med de øvelser der er relevant for den enkelte, men også opstille et kontrolleret hundemøde (hundene kommer ikke fysisk til at røre hinanden, det bliver på god afstand). Varighed: 1,5 time

9. januar kl. 10-00. 3. gang mødes vi igen på træningspladsen og tager udgangspunkt i hvor den enkelte ejer og dens hund er.
Efter 3. gang vil hver deltager får en individuel behandlingsplan, hvor der vil være en arbejdsplan for at arbejde med hundens stres. Denne sendes på mail efterfølgende. Varighed: 1,5 time

 

TILMELDING TIL KURSUS

Tilmelding sker til: teamupmeddinhund@gmail.com. Hvor der informeres om deltagers navn, hundens navn, race og alder.

Tilmelding er først gyldig efter indbetaling på konto: regnr.: 7739 kontonr.: 1681978 (Vestjysk Bank)

Pris: 1.400kr. (inkl. individuel behandlingsplan)

Tilmelding sker efter først til mølle

 

Der afholdes ikke flere kurser i 2021

Se også alle aktuelle træningstilbud på vores facebookside: https://www.facebook.com/Team-up-med-din-hund-308969829784116/.