Om os

Hvem er vi?

Chalotte Glintborg

Chalotte er uddannet adfærdsrådgiver (examineret adfærdsrådgiver fra Hund & Træning)

Hund & Trænings uddannelse er 2-årig og dermed en garanti for at der ligger en lang og seriøs uddannelse bag den rådgivning og træning I modtager. Hun er medlem af SEA (sammenslutning af eksaminerede adfærdsrådgivere) www.sea-hund.dk

Derudover er Chalotte certificeret BAT instruktør. 

Chalotte har tre polarhunde; en samojedhund og to alaskan malamutes. Sammen med samojeden har hun trænet rally lydighed på konkurrenceniveau de sidste 6 år. Hundene trænes med alt fra rally, Nose Work, kropskontrol, spor, tricks (HTM/færdighedsprøve) til polarløb om vinteren.

Chalotte er til daglig lektor i psykologi på Aalborg Universitet. Hun kombinerer sin store personlige interesse for hunde og adfærdsforståelse med sit arbejde, da en del af hendes undervisning og forskning er i menneske-dyr-psykologi.

Kadia Nielsen

Kadia har 4 samojeder, den ældste er 10 år, som bruges til rally lydighed på konkurrenceniveau og som er grundstenen i hendes viden om adfærdsforståelse, træning og samarbejde

De andre hunde på henholdsvis 7 år, 2 år og en lille hvalp. De bruges primært til udstilling, men alle 3 bliver brugt til kropskontrol, træk og kløvsæk arbejde. Derudover arbejder hun meget med at lære sine hunde at kunne håndtere mange situationer, lige fra lyde, miljøer, dyrlægen, konkurrencesituationer og generel dyrke forholdet mellem hund og fører om det er på den daglige gåtur eller til konkurrence.

Til dagligt arbejder Kadia som klinisk diætist i Randers Sundhedscenter, men det meste af fritiden går til interesser med hundene.